Дієтолог розповіла про продукти здатні спровокувати розвиток раку

Дієтолог розповіла про здатні спровокувати розвиток раку.

Лікар-ендокринолог та дієтолог Тетяна Філіппова розповіла, прийом яких продуктів слід обмежити для того, щоб знизити ризик виникнення раку.

Незважаючи на те, що сучасна медицина ще не знайшла всіх точних причин появи захворювання, лікарі настійно рекомендують не допускати надлишку рафінованих вуглеводів у їжі. Це означає, що з раціону слід забрати продукти з високим вмістом цукру.

Філіппова також розповіла, що слід відмовитися від продуктів із переробленого м’яса.

«Ковбасні вироби, сосиски, сардельки, сервелат тощо. Деякі види хімічних добавок, які використовуються, в соус, наприклад, для консервації, для збільшення терміну зберігання продукту», — додала вона.

Натуральна їжа буде набагато кориснішою, тому замість напівфабрикатів слід їсти яловичину, рибу чи м’ясо курки. Лікарка також порекомендувала перевіряти походження м’яса, щоб бути впевненим у його нешкідливості.

Захарченко Кристина
zmorshki.in.ua