Легкий рецепт шоколадного торта, який скрасить собою навіть найгірший день

Цей десерт вразить вас своїм смаком!

Той, хто любить солодке, нерідко зауважує, що ця їжа здатна підняти настрій. Тим більше, коли мова йде про шоколад!

Легкий рецепт шоколадного торта, який скрасить собою навіть найгірший день

Як приготувати шоколадні тістечка, Фото: instagram.com/byjillee

Zmorshki.in.ua вирішив поділитися з вами нескладним рецептом торта, в який неможливо не закохатися.

Вам знадобиться

  • 2 склянки борошна;
  • 2 склянки цукру;
  • Харчова сода;
  • 2 яйця;
  • 1 стакан вершкового масла;
  • 1/2 склянки кондитерського жиру;
  • 4 столові ложки какао-порошку;
  • 1 стакан води;
  • 1 чайна ложка ванілі;
  • 1/2 склянки сколотин.

для глазурі

  • 1/2 склянки вершкового масла;
  • 4 столові ложки какао;
  • 6 столових ложок молока;
  • 450 г цукрової пудри;
  • 1 чайна ложка ванілі.

Як приготувати

  1. Змішайте борошно, цукор і харчову соду у великій мисці.
  2. Збийте 2 яйця в окремій мисці.
  3. Додайте вершкове масло, жир, какао-порошок, воду, ваніль і сколотини в каструлю на плиті на середньому вогні.
  4. Перемішуйте, поки всі інгредієнти не зникнуть і суміш не закипить.
  5. Змішайте розтоплену суміш з сухими інгредієнтами, потім додайте 2 яйця і перемішайте до однорідності.
  6. Випікайте при температурі 200 ° протягом 12-20 хвилин на змащену маслом і посипану борошном деку. Час приготування буде варіюватися в залежності від глибини вашої форми для торта, тому краще просто стежити.
  7. Щоб приготувати глазур, кип'ятіть масло, какао і молоко в каструлі під час випікання торта, потім негайно зменшіть вогонь до мінімуму і додайте цукрову пудру і ваніль.
  8. Збийте суміш, поки вона не стане однорідною, потім додайте 1/2 склянки нарізаного смаженого мигдалю (за бажанням).
  9. Готову глазур вилийте на торт і швидко і акуратно намажте.

Раніше ми також розповідали про те, якого єдиного інгредієнта не повинно бути в хлібі, який ви купуєте.

Ярценко Ольга
zmorshki.in.ua