Єдиний інгредієнт, якого не повинно бути в хлібі, який ви купуєте

Якщо ви його печете самі, то його теж не повинно бути!

Хліб є основним продуктом більшості людей. Його можна використовувати для тостів вранці, робити бутерброди і т.д. Хліб їли тисячі років, але продукти, які ми їмо сьогодні, виглядають зовсім інакше, ніж те, що люди їли протягом всієї історії.

Єдиний інгредієнт, якого не повинно бути в хлібі, який ви купуєте

Який хліб корисний, Фото: pxhere.com

Багато хлібобулочні вироби сьогодні містять штучні інгредієнти і консерванти для поліпшення смаку, кольору і текстури їжі. На жаль, ці інгредієнти часто шкідливі для нашого здоров'я, як вважає Zmorshki.in.ua.

Який потрібно купувати хліб

Ви можете здивуватися, дізнавшись, що багато видів хліба містять доданий цукор. Згідно Insider, у багатьох видах хліба на двох скибочках міститься більше цукру, ніж в деяких цукерках.

Американська кардіологічна асоціація рекомендує чоловікам вживати не більше 36 грамів цукру в день, а жінкам – не більше 25 грамів.

Вибирайте хліб з низьким вмістом цукру

На щастя, існує безліч хлібобулочних виробів з низьким вмістом цукру або взагалі без цукру.

  • Хліб з пророслих зерен – відмінний варіант, тому що він рідко містить доданий цукор. Він також зроблений з цілісного зерна, тому він багатий білком і клітковиною, щоб ви відчували себе ситими.
  • Хліб на заквасці також рідко містить доданий цукор. Процес ферментації, який використовується для приготування хліба на заквасці, може бути корисний для рівня цукру в крові і здоров'я кишечника, хоча дослідження з цього приводу все ще тривають.
  • Цільнозерновий хліб з низьким вмістом натрію – ще один відмінний вибір, який не містить доданого цукру. Це один з кращих варіантів хліба, якщо ви хочете знизити споживання цукру.

Раніше ми також розповідали про те, який несподіваний продукт ви повинні їсти для здоров'я кишечника.

Ярценко Ольга
zmorshki.in.ua